1

AUTO4STAR

CUM SE COMANDA O MASINA:

1. Solicitati serviciul Auto4Star.

Completati o solicitare in formularul de mai jos si trimiteti. Odata ce ati trimis formularul de solicitare catre serviciul Auto4Star, va vom contacta pentru a cunoaste toate detaliile si bugetul alocat pentru achizitia masinii.

2. Prezentare Oferta.

Este necesar sa ne cunoastem pentru a porni colaborarea, de aceea va asteptam la sediul nostru. Vom fixa toate detaliile financiare si logistice si vom incepe imediat procesul nostru de cautare a masinii in parcurile europene partenere la care suntem asociati.

3. Confirmati autovehiculul.

Odata ce am gasit masina care ar satisface cerintele dvs., va vom trimite toate fotografiile, caracteristicile detaliate si inregistrarile istorice ale acesteia. Puteti sa le comparati, sa luati o decizie, apoi sa ne anuntati.

4. Faceti rezervarea.

Dupa ce ati luat decizia privind vehiculul, este posibil sa trebuiasca sa platiti un avans de pana la 15% din pretul vehiculului, in functie de relatiile anterioare avute cu firma noastra, apoi vom incepe procesul nostru de preluare si livrare a masinii catre dvs. Aceasta plata nu este restituita daca renuntati la preluarea masinii, altfel ea este considerata avans si va fi transferata catre firma de leasing sau credit.

5. Programul de livrare.

Masina va sosi in parcul nostru auto unde ne vom asigura ca aceasta corespunde 100% prezentarii si descrierii acesteia. Dupa ce s-a trecut de aceasta etapa, masina intra intr-un program de detailing auto pentru a corespunde standardelor noastre de livrare.

Dupa acceptul primit de la compania de leasing sau credit si transferal banilor in contul firmei noastre, masina va fi predata catre dumneavoastra. Ea va beneficia de o garantie de 6 luni sau 10000 de Km. In cazul in care masina are vicii ascunse care nu au fost identificate de mecanicii nostrii, o puteti returna gratuit in maxim 30 de zile, urmand sa va aducem alta masina costurile suplimentare fiind suportate de noi.

Beneficii prin pachetul Auto4Star

Costuri transparente.

Datorita faptului ca intregul proces de cautare se face impreuna cu cumparatorul, pretul de achizitie este monitorizat permanent de client. La pretul NET de achizitie se adauga urmatoarele costuri:

  • Transportul: 500 Euro+TVA pentru autoturisme
  • Comision de analiza si prefinantare: 100 Euro+TVA
  • Adaos comercial intre 5% si 10% din valoarea masinii.

 

Servicii complete.

  • Finantare pe loc in sistem leasing;
  • Servicii de asigurare RCA, CASCO cu toti partenerii;
  • Servicii intretinere auto post-vanzare: service mecanica, electric, tinichigerie, vopsitorie, cosmetica auto, hotel de anvelope, piese de orice tip originale de marca sau aftermarket.

SOLICITARE